onsdag 23 juni 2010

BACC

Ja, alltså Bangkok Arts and Culture Centre. Där har vi alltså hängt idag, tillsammans med ett hundratal förgglada små lågstadiekids som tyckte att vi var en av huvudattraktionerna. Det blev inte riktigt den lugna och harmoniska upplevelse vi sett fram mot, men jämfört vad som väntade somliga av oss var det rena semestern...


H har nämligen varit hos tandläkaren som borrat och haft sig. Resultatet blev hela tänder men en lätt skadad tunga.


På kvällen åt vi på Hong-Kong Noodles, som var otroligt populärt, även om vi hade lite svårt att se dess storhet. J provade citrongräsjuice, men liksom nästan all annan dricka var den hemskt söt. På menyn fanns också grillade ankfötter, men vi stod över. H åt nudlar med havets alla läckerheter och några andra ingredienser som var mer svåridentifierade. Smask!


Igårkväll drev det in ett riktigt åskoväder med monsunregn. Regnet dånade mot biltaken och åskan fick oss att darra som asplöv, men det var över lika snabbt som det började.


Liksom gårdagskvällen avslutar vi kvällen med lite fotboll utan ljud, men med P4s kommentator på datorn. Eftersom vi har en tidsbegränsad internetuppkoppling, måste vi hämta en ny inloggning varje dag, men det verkar inte bekomma någon.



Upp mot taket i BACC




Färgglada skoluniformer




Bild på TV:n och ljud från datorn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar