tisdag 6 juli 2010

Födelsedag!

Idag är det J:s födelsedag! Det firar vi med smaskig frukost på sängen (H har konkat runt hela morgonen i värmen och köpt cappuccino på ena stället, croissanter på andra och födelsedagskaka på det tredje, men det var det värt!)


Blåbärscheesecake till födelsedagsbarnet och chokladkaka till H. Yummi!

/H

6 kommentarer:

  1. Ett stort grattis på födelsedagen! Jag tror bestämt att jag ska fira dig med något extra gott här hemma!

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen!! :-)

    SvaraRadera
  3. GRATTIS! Vi får fira ordentligt när ni är hemma igen. Är fortfarande confused över, det här med tiden (vilket ju inte underlättas av - ja, ni vet jag & siffror!)Jag hade planerat ringa kl.07 i dag 6 juli,hade då räknat ut att det var 12 hos er. Tur att jag kollade en gång till. Det här innebär väl att jag säger grattis på fel dag, eller ????? Hanna hälsar grattis likaså morfar som jag tror du kan se spår av på ditt konto. Än en gång STOOOR GRATTISKRAM från mamma

    SvaraRadera
  4. GRATTIS Johannes! Trodde jag just skickade en kommentar till dig - vart tog den vägen???? Iaf stora grattiskramar från Hanna, morfar o mig. Pratade med morfar igår (5/7) kväll så du kommer att se spår av hans grattis. Hade planerat ringa (6/7)på morgonen, men upptäckte i sista stund att det nog var natt hos er.
    KRAAAAM, mamma

    SvaraRadera
  5. Stort grattis på bemärkelsedagen! Kramkram (till H också förstås).

    SvaraRadera
  6. Hej på er.
    Det var skit att det ska behöva regna på er också. Ja, ni har i alla varmt. Är nu tillbaka på jobbet igen. Känns inte helt rätt, but thats life. Hoppas nu att ni får någon soldag innan ni drar tillbaka till Bkk. Saknar er.
    Kram Margot

    SvaraRadera