lördag 17 juli 2010

Blöta

Nu har vi fått nog av regn! Ingenting ser så fel ut som en stor och fin sandstrand med palmer, som är så övervattnad av nederbörd att det bildas pölar. Dessutom blir alla kläder fuktiga på bästa campingsemestermaner. Det kan man dock råda bot på, härnedan kommer 2 handfasta tips:

1) Kidnappa hotellets underdimensionerade hårtork, ställ den på högsta och bränn på för allt vad tygen (och torken) håller.



2) Fäst två klädnypor på ACn med silvertejp och häng upp något blött som man vill få torrt i nyporna. (Även här är det essential att dra på max fläkteffekt).




Disclaimer: om man använder ACn kan man försöka tänka på att inte använda plagg som dryper av svett, eftersom det kan påverka luftkvalitén i rummet negativt. Använder man hårtorken får man helt enkelt undvika att den överhettas och fattar eld.

Nu säger vi godnatt från ett blåsigt (men just för stunden inte regnigt) Koh Chang! Imorgon ska vi ut och snorkla, mer om det senare!

/J

1 kommentar:

  1. Bra tips. Ska lägga dessa på minnet när regnet kommer till Sverige. Apropå det. Jag hoppas att ni förstår att jag vill komma på thailändska middagar hos er i höst. Det ska vara thaimat, fruktdrinkar, efterrätter och allt vad jag skådat här i (mat-)bloggen, minst! :-D

    SvaraRadera